dilluns, 7 de febrer del 2011

A poc a poc...

Em sap greu anunciar que durant unes setmanes escriuré menys o menys sovint del que ho feia darrerament. És, simplement, per manca de temps i espero que a final de febrer pugui reprendre el ritme habitual, que tanmateix és variable. Això té a veure amb un fet simple però potser no tan habitual: la meva senyora se n'ha anat unes tres setmanes a Mèxic a arreglar diversos temes pendents i jo m'he quedat amb la Queralt, de 19 mesos. Si fa uns dies ja era difícil trobar temps per a anar escrivint al blog ara encara ho és més. Avui és el dia quatre d'aquest periode i no deixo de pensar amb la meva amiga L., una dona sense parella que va adoptar fa uns anys un infant i té cada dia de cada dia una situació semblant a aquesta, que per a mi és excepcional. De moment tot bé, per això.

I no és que no hi hagi temes per a parlar! La demagògia amb els 80 km/h, per exemple. La va començar, com a mínim, CiU, fent veure en algun moment de la campanya que només era un tema de "llibertat", o amb Felip Puig i el seu estil peculiar (ahir en canvi em va semblar que Puig estava des-a-pa-re-gut). Tanmateix, ahir també hi va haver molta demagògia als mitjans, i penso amb la Cóppulo, matrícula d'honor, i el Barril). En fi, no hi ha temps aquí per a esplaiar-se. Malgrat totes les turbulències, incloses les dels 80 km/h, trobo que Francesc Homs està mostrant una solvència notable com a portaveu del govern. No sé com ho veieu.

2 comentaris:

  1. Em sembla que se les tenen el Recoder i el Puig. Bastant còmic això dels 80. L'Homs, no l'he seguit, però em sembla que va dir alguna cosa semblant a "Entenc que la gent no entengui que passa amb això", que semblava precedir a "perquè jo tampoc no ho entenc". Em va semblar prou divertit. En fi, tots els govenrs tenen les seves òperes bufes.
    És heroic això de la paternitat. Amunt la Queralt!

    ResponElimina
  2. D'acord amb la topada Recoder-Puig. Pel que fa a l'Homs, parlava amb en Manel Fuentes, que li va dir com de passada que el Puig no hi era o no compareixia, i l'Homs de seguida li va dir que com a portaveu del govern ell li podia aclarir el tema de la velocitat variable i, la veritat, ho va explicar ben clar. A part d'això, l'he sentit parlar del viatge a Madrid del Mas, també amb el Fuentes, i em va semblar que sap el terreny que trepitja i no perd el fil del que diu ni els papers. Per cert, sembla que el Fuentes ha resultat ser més bon periodista que sociata...

    I gràcies pels ànims!

    ResponElimina