dilluns, 2 de maig del 2011

El vídeo del naixement d'Obama

Després de publicar el seu certificat de naixement, Barak Obama fa públic el vídeo del seu naixement, durant el sopar de corresponsals de premsa a Washington.


2011/05/02 10:29
Bé, al cap d'unes hores veig que el mateix Obama ha engegat una contraprogramació de luxe: l'anunci de la caça i la mort d'Ossama Bin Laden. Ara el món és una mica millor. No gaire, no ens fem excessives il·lusions. La recentíssima substitució del Secretari de Defensa Robert Gates probablement ha estat un moviment perquè no fos un home de l'era Bush qui s'anotés el punt (ni que fos de passada, perquè ha estat la CIA l'executora de l'acció, no pas l'exèrcit ).

6 comentaris:

  1. Els meus contactes amb el món islàmic em confirmen que la seva tradició només contempla l'enterrament a terra; directament, sense taüt, el cos a la terra.
    Tots els mitjans diuen que l'han llançat a mar seguint la tradició islàmica (?)
    En fi. Enhorabona al Rei Lleó (ho vaig trobar força divertit, davant del Trump)

    ResponElimina
  2. Això de "respectar" la cosa islàmica pel que fa al cadàver deu ser una exercici (no gaire treballat) de relacions públiques.

    Referent al rei Lleó, ho vaig trobar ahir a la nit en un blog, no ho havia vist a la tele, però és que ahir no la vaig veure (potser el vídeo ja l'havia vist tothom). Quan acaba el vídeo diu l'Obama: vull deixar clar a la taula de Fox News (hi havia l'O'Reilly) que això és una broma. XD XD XD

    Dius a ca'l Gregorio Luri que s'assegura la reelecció amb la mort de Bin Laden: ho dubto, la lluita és molt dura amb unes trinxeres tremendes amb temes com economia, medi ambient, sanitat, valors.

    ResponElimina
  3. Sí, potser és una conclusió un pèl exagerada. Però, segur que té molts més números. Fixa't en la celebració popular als carrers de NY i de la capital, bastant bèstia per cert, però l'eufòria sol ser un graner de vots. I ja ningú no li gosarà posar en dubte que és un ianqui de la ceba.

    ResponElimina
  4. D'aquí a un any i mig ho sabrem... :-)

    ResponElimina
  5. a mi m'encanten els dinars aquests amb els corresponsals. També m'agrada el Polonia :)

    aquí hi ha 17 minuts de la cosa:

    http://www.youtube.com/watch?v=lX16OrIVfeQ

    ResponElimina
  6. Crec que no n'havia vist d'altre. Gràcies per l'enllaç!

    ResponElimina