dijous, 17 de març del 2011

Charlie Sheen supera Charlie Parker

Una vegada vaig lloar Two and a half men, la sèrie de TV tan exitosa que protagonitzen protagonitzaven Charlie Sheen, Jon Cryer i el seu nebot i fill, respectivament, a la sèrie, Angus T. Jones. En aquesta sèrie Charlie Parker (Sheen) és un solter amb calers, faldiller i bandarra que té un èxit força inexplicable amb les dones, amb les que és absolutament incapaç de comprometre's en una relació estable. La veritat és que Charlie Sheen normalment fa cara de no haver trencat mai un plat i el que podria semblar un exemple de misscasting funciona molt bé pel guió i per la manera com Sheen encarna el personatge. El seu germà Alan (Jon Cryer) broda el seu paper, i, la veritat, no sabria què dir de l'home que fa dos i mig, el nen, ara adolescent, Jake (Jones).

Al cim de la seva carrera i cobrant, deien, 1,5 milions de dòlars per capítol, Charlie Sheen l'ha espifiada, com ja se sap. Mentre son pare (Martin Sheen) purificava la seva ànima pel Camí de Sant Jaume, convenientment dirigit pel germà de Charlie Sheen (Emilio Estevez, que conserva el cognom de l'avi patern gallec, Estevez), Charlie ha lliscat pel pendent d'una perdició de manual: alcohol, drogues, joc, estrelles del porno, denúncia per violència domèstica, condemna per agressió, divorci, clíniques de rehabilitació i, finalment, acomiadament de la sèrie Two and a half men.

Sembla que Carlos Erwin Estevez, àlies Charlie Sheen, ha superat en desastres el Charlie Parker més dissolut de la sèrie. Ja sense treball a la TV, ara Sheen diu incoherències al Twitter i en videos que penja al seu web. Sense els guionistes de la sèrie, el que digui Charlie Sheen té molt menys interès. Quedem-nos amb Charlie Parker, tot i que jo trobo molt més divertit el seu germà Alan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada