dimecres, 27 d’abril del 2011

Sospitós rellotge

 Si hem de fer cas de Wikileaks i El País, portar un rellotge Casio de baix cost et feia sospitós de pertànyer a Al-Qaida i mereixedor d'anar a parar a la presó de Guantánamo. Dec ser molt sospitós i mereixedor, perquè fa molts anys que faig servir rellotges Casio barats (és que n'hi ha de cars?). Tinc un F-105 Illuminator, que em fa sentir una mica McGyver: em serveix de rellotge, calendari, despertador, cronòmetre de laboratori i llanterna d'emergència. Tot per 20 EUR.

7 comentaris:

  1. vigila no tingérem un disgust, un swatch baratet? :)

    ResponElimina
  2. Potser sí... Si el Barça guanya la Champions faré un pensament.

    ResponElimina
  3. quina diferència hi ha amb un cronòmetre de laboratori? Mmm... calcula els errors? :P

    ResponElimina
  4. Els cronòmetres de veritat (de laboratori o no) solen ser més grossos, amb uns botons més fàcils de polsar i amb un LCD més gran i legible (si és que són digitals). Què et sembla?

    ResponElimina
  5. disculpa per ser tiquis-miquis, però era justament això, que els botons grans van super-bé però el teu casio el que es diria grans... mmmm... oi...?

    ResponElimina
  6. Vull dir que, en cas d'emergència, serveix de cronòmetre, per exemple al laboratori. No sempre que he necessitat un cronòmetre en un laboratori l'he tingut...

    ResponElimina
  7. a valens. res aclarit. :) per cert, en un altre moment d'emergència, els mòbils acostumen a tenir cronometres de laboratori també :)

    ResponElimina