dilluns, 27 de febrer de 2012

Butifarrons i tamales

Pregunta:
El sabor d'uns butifarrons mallorquins, ¿pot recordar a algú els tamales que venien per la calçada de Tlalpan o a prop del metro de Pino Suárez, al llunyà D.F.? Fins i tot, els tamales del otro dia, que una mare reescalfava?
Resposta: 
Afirmatiu. Increïble però afirmatiu.

4 comentaris:

  1. M'ho crec.

    Fa un parell de setmanes vaig tastar un kofte a un restaurant turc a travessera de Gràcia que tenia un gust clavadet a les hamburgueses "al carbón" de la cantonada del Globo d'Azcapotzalco.

    L'apassionant món dels sabors...

    ResponElimina
  2. No coneixia el kofte. Ja ho he trobat i caldrà tastar-ho. Les espècies, encara que no són sempre les mateixes fan una connexió innegable entre alguns plats de l'Orient Mitjà i de Mèxic.

    ResponElimina
  3. Potser en aquesta conexió hi té a veure la immigració libanesa que ha rebut Mèxic durant anys. D'aquí diuen que ve el trompo de tacos al pastor.

    ResponElimina
  4. Per la part dels "tacos al Pastor" sembla molt probable!

    ResponElimina