dijous, 11 d’octubre del 2012

12 d'octubre

Sempre he pensat que l'anticatalanisme i l'antisecessionisme són molt amplis a Catalunya, i que, per un conjunt de circumstàncies, no s'han reivindicat mai del tot. Una d'elles és que no havien vist perillar realment l'estatus espanyol de Catalunya. Crec que el desafiament independentista actual activarà sens dubte els pro-Espanya i els farà sortir al carrer amb actituds i en nombres fins ara inèdits.

Demà ho comprovarem.

Posats a fer pronòstics, vaticino una bona guerra de xifres, quan abans de fer la manifestació ja parlen d'un milió de persones.

Actualització, 12-OCT-2012 18:42
Bé, vista la foto "aèria" de la manifestació les meves qualitats per al pronòstic polític són francament millorables. En aquest cas me n'alegro!

3 comentaris:

  1. escolta, no sé si és una broma de les teves, però tot el que hi ha d'un milió de persones és el títol d'un grup al facebook que arreu del món té 10.000 persones.

    ResponElimina
  2. https://www.facebook.com/pages/1000000-de-personas-en-contra-de-la-Independencia-de-Catalu%C3%B1a/210544555669045

    mai deixat l'enllaç ;)

    ResponElimina
  3. Això vull dir: fins i tot pensant que hi pot anar molta gent, a aquesta manif, s'ha de ser molt "torero" per posar aquest lema. Ja diuen que només és modest qui mereix ser modest...

    ResponElimina