divendres, 7 d’octubre del 2011

El jersei negre d'Steve Jobs

Com a mínim des del 2007 Steve Jobs portava "sempre" un jersei o polo negre de coll pujat. Trobo fascinant que una persona que posseïa 8.000 milions de dòlars vestís sempre així. I m'agradaria conèixer els detalls d'aquesta estratègia, segurament molt ben calculada.

Ara, tinc un dubte: ¿era sempre el mateix jersei, o en comprava un cada setmana en un basar xinès de Cupertino, o n'hi feia una dotzena cada temporada un dissenyador internacional?

Sembla que alguns dels models eren de la firma St. Croix, de Minnesota (175 USD), i un model en caixmir era de la firma alemanya Vonrossen (616 USD). En tot cas, podeu veure aquesta presentació amb 27 fotos d'Steve Jobs amb el famós jersei negre.

4 comentaris:

  1. També tenia una fundació durant 15 anys que va tancar l'any 86 perquè deia que no tenia temps.

    Una altra cosa que he trobat curiosa és que tornant de Japó el paio es va queixar enèrgicament que no li deixessin portar a la cabina de l'avió unes estrelles ninges d'aquelles.

    Una altra cosa curiosa és que el paio tenia càncer i va voler curar-se amb teràpies alternatives, i quan veien que casi es mor, llavors se'l van emportar al quiròfan.

    en fi, quin paio.

    dues coses que he cregut oportunes:

    http://9gag.com/gag/111942
    http://9gag.com/gag/325834

    ResponElimina
  2. Aquests dies ja han sortit alguns articles crítics. No he trobat els meus tuits sobre la manca de llibertat com a usuari que tens a Ca'l Jobs (amb un iPhone): no pots fer res sense permís (ara) del Cook. El Bill Gates és un angelet...

    Osti, la indumentària ja ve de molt enrera. El 2n acudit que envies: jo crec que van treure el 4S contra rellotge abans de morir el Jobs, perquè no fos la 1a decepció atribuïble al nou CEO.

    ResponElimina
  3. Un jersei negre i uns texans estan pensats per fer arribar un missatge de senzillesa, encara que el jersei pugui costar el salari d'un mes de més d'un, i els texans el salari de dos. Res fora de control a can Jobs. Bé, la seva malaltia. Però en això, com tothom.

    ResponElimina
  4. Indumentària efectiva pel que fa a "missatge senzillesa". I no són jerseis exclusius per a milionaris.

    ResponElimina