diumenge, 11 de novembre del 2012

Obres o decorats?

Dono fe que en aquest precís lloc de Catalunya, on hi ha l'estació dels FGC que segurament porta més anys començada i mai acabada, des de fa unes setmanes hi ha novetats: dos contenidors-oficina/magatzem, una caseta amb un vigilant i, almenys, un WC d'obra. 
 (Perdoneu la qualitat de la foto, és la càmera d'un Nokia 113.) El conseller Recoder ha anunciat que es reprenen les obres per acabar el 30% que queda per fer: petits detalls com posar les vies, la catenària, els ascensors o les sortides d'emergència: Diu que estarà acabat el 2014. Al pas que anem no es podrà inaugurar, per coincidir amb les eleccions avançades al Parlament del 2014. Tema electoral: Ara sí, eleccions plebiscitàries per a un estat nebulós propi a la nebulosa d'Andròmeda.

5 comentaris:

  1. home, ara si que sabem on vius. A Sabadell segur. :P

    ResponElimina
  2. Suggereixo que les eleccions d'ara endavant es facin coincidir amb el sorteig de la Loto 6/49 per estalviar i per donar vida a la loteria autòctona.

    Per cert, que visc cinc-cents metres més avall d'aquesta no estació i no vull imaginar què seria anar tan ben servit.

    ResponElimina
  3. Carles:
    Dues leccions a la setmana, no estaria malament: s'accelerant el procés cap a no sé sap on. I tingues fe, un dia agafaràs el tren a Vallparadís, sempre que tinguis una esperança de vida d'almenys 15 anys...

    ResponElimina
  4. Hi aniré amb boina i bastó i diré: jo la vaig veure començar. Pensaran que repapiejo.

    ResponElimina